Servicii |E-SHOP |Despre noi|Noutati |Parteneri|Forum|Contact     

 SC INSIGHT GROUP SRL
 Str. Eugeniu de Savoya nr 5, Timisoara
 Tel. fix : +40256 430 370
 Tel. mobil: +40722 207 961
                +40729 118 368
 Email: office@insightgroup.ro
          support@insightgroup.ro

Termeni si conditii

 

Compania care administrează site-ul www.insightgroup.ro , denumit în continuare Insightgroup, este SC Insight Group SRL, numită în continuare Insight Group , înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J35/2280/2004 şi având Codul Unic de Înregistrare: RO 16674319.

 

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. Insight Group îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi gasită accesând pagina "Termeni și Condiții".

 

1. Dreptul de autor
Întregul conţinut al site-ului Insight Group - imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea Insight Group şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea Dreptului de Autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris al Insight Group a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

 
2. Accesul la informaţiile de pe site

Insight Group  garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul Insight Group şi nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Insight Group fără acordul prealabil scris al acesteia.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul Insight Group , va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au iniţiat această acţiune.

 
3. Limitarea răspunderii pentru produse şi servicii
Produsele şi serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producător şi, de asemenea, în limita stocului disponibil. Insight Group nu oferă nici o garanţie în mod expres sau implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la funcţionarea acestui site, informaţia, continuţul, materialele sau produsele de pe site, precum şi potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site şi cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.

 
Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Insight Group şi furnizorii săi îşi rezervă dreptul să modifice specificaţiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. Insight Group nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site-ul Insight Group , acestea fiind identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către reprezentanţii fiecărei mărci.


Toate produsele sunt însoţite de certificatul de garanţie original . Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Insight Group oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de Insight Group  de la acest client.

Toate promoțiile afișate și descrise pe site sunt valabile numai în condțiile descrise odată cu anunțarea promoției și în limita stocurilor disponibile.

 
4. Limitarea răspunderii pentru preţuri

Preţurile prezentate includ TVA (24%), însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Insight Group îşi rezervă dreptul de a modifica prețul pentru produsele aduse la comandă. Prețul produselor aduse la comandă poate fi influențat de cursul valutar sau de alte taxe și accize. Este posibil ca stocul să se modifice  între momentul plasării comenzii și momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot să nu fie disponibile. Preturile sunt valabile două zile de la data înregistrării comenzii, în limita stocului disponibil. Orice produs care nu are preț (are afisat preț zero) se subintelege că nu este de vânzare asta deoarece nu este în stocul societății.

În anumite cazuri, mai exact pentru produsele din categoria echipamentelor electrice și electronice (EEE), în conformitate cu prevederile HG 448/2005, pe lângă prețul produsului se percepe și Timbru Verde. Acestă taxă nu depinde de Insight Group și reprezintă partea din prețul echipamentului electric sau electronic destinată acoperirii costurilor procesului de colectare și reciclare a deșeurilor EEE. Valoarea timbrului verde este de 1,24 Ron (TVA inclus) pentru telefoane mobile, aparate foto, console, GPS, MP3/MP4 și 6,20 Ron (TVA inclus) pentru laptop-uri / notebook-uri. Valoarea timbrului verde se achită individual pentru fiecare produs care face parte din categoriile mai sus menționate și se facturează separat de prețul produsului. 

 


5. Limitarea răspunderii pentru livrare
Livrarea produselor are o arie de extindere națională şi, astfel, se va face oriunde în România. Insight Group îşi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin confirmare online (de către client) sau prin confirmare telefonică.

Costurile de transport vor fi suportate în totalitate de către client, cu excepția cazurilor în care pe site sunt afișate promoții prin care se anunță transport gratuit. 

Insight Group îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Insight Group care includ: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburari civile sau alte impedimente de forţă majoră, conform uzanţelor legii din România. Înainte de fiecare livrare clientul va fi contactat de către curier. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni înca o dată după ce va restabili contactul cu clientul, moment în care, dacă coletul nu va fi ridicat, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediul Insight Group , clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

 


6. Limitarea răspunderii pentru plată
Plata produselor comandate se poate efectua în avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor. Insight Group îşi rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată. Dovada plăţii trebuie trimisă către Insight Group la adresa de e-mail support@insightgroup.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul Insight Group .

 

De asemenea, plata produselor se poate efectua și online, cu card de credit, caz în care clientului i se va factura un comision de 3% din valoarea tranzacției. Încasările prin card online se fac folosind serviciile unei terțe companii S.C. GECAD EPAYMENT INTERNATIONAL S.A., care asigură pe deplin securitatea tranzacțiilor tale.

 


7. Limitarea răspunderii pentru garanţia produselor

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanţie, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Astfel, fiecare produs va fi însoţit de certificatul de garanţie.

 


8. Limitarea responsabilităţii pentru comentariile utilizatorilor
Utilizatorii care vizitează site-ul Insightgroup pot face comentarii la adresa acestuia şi a produselor pe care la oferă, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. Insight Group Srl îşi rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conţinut ilegal, obscen, ameninţător, defăimator, care tulbură în vreun fel viaţa privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conţin viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

 


Insight Group Srl nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată să platească nici un fel de despăgubiri pentru orice formă de daună produsă prin astfel de comentarii sau comunicări. În cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decât cele legate de procesul de cumpăre/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societăţii Insight Group Srl şi afiliaţilor/asociaţilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum şi dreptul de a o distribui oriunde în lume, prin orice mijloc.

 
Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului pe care îl transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel încat, prin folosirea acestui conţinut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Insight Group Srl nu îşi asumă nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conţinutului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeaşi limitare a responsabilităţii ca şi restul conţinutului de pe site.

 


9. Limitarea responsabilităţii pentru linkuri către alte site-uri, server, browser
Site-ul Insightgroup  este găzduit de serverele unei terţe firme. Societatea Insight Group Srl nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificari ale site-ului, setări, sau actualizari. Insight Group Srl nu va putea fi facută raspunzatoare pentru erorile aparute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Insightgroup.
 

 

Insight Group Srl nu raspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legături de pe site-ul Insightgroup. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

 

 

10. Litigii si dispoziţi finale
Orice alta problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe Insightgroup sau de informaţiile prezentate pe acest site şi care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către utilizator. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor româneşti de judecată, parţile alegând competenţa instanţelor de pe raza judeţului TIMIS. Clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri odată ce îşi exprimă acordul faţă de acest Contract cu Clienţii.

Pentru relaţii suplimentare vă invitam să ne contactați prin email la adresa support@insightgroup.ro.

     Oferte speciale
 

     Testimoniale
Ionela @ 2012-01-29 09:54:20
Preturile pe care le practicati pentru telefoanele Black Ber ...

Razvan @ 2012-01-29 09:53:00
Serviciile oferite de magazinul dumneavoastra sunt de cea ma ...

Copyright © 2020 Insight Group                                  Timisoara, Str. Eugeniu de Savoya nr 5 , Tel: 0256 430 370                                  Web design by Royalty