Servicii |E-SHOP |Despre noi|Noutati |Parteneri|Forum|Contact     

 SC INSIGHT GROUP SRL
 Str. Eugeniu de Savoya nr 5, Timisoara
 Tel. fix : +40256 430 370
 Tel. mobil: +40722 207 961
                +40729 118 368
 Email: office@insightgroup.ro
          support@insightgroup.ro

Cum comand ?

Pentru a plasa o comandă la Insightgroup nu trebuie decât să urmarești câțiva pași simpli de la alegerea produselor și până la confirmarea informațiilor comenzii, iar apoi expedierea ei catre echipa noastră.

 

Autentificare 

Primul pas pentru a comanda pe Insightgroup este să iți creezi un cont de client.

În cazul în care ai deja un cont de client, te  rugăm să te autentifici.

Autentificarea se poate face oricand în timpul navigării tale pe site-ul Insightgroup.

 

Alegerea produsului
Folosește meniul din stânga site-ului sau funcția de căutare pentru a ajunge la produsele dorite. Poți naviga cu ușurință atât prin lista categoriilor de produse cât și prin cea a producătorilor.

 

Adaugă în coş

Odată ales produsul dorit, nu trebuie decât sa folosiți butonul "Comanda". În acest moment produsul este direcționat către coșul tău de cumparaturi iar tu poți naviga în continuare pe site pentru a vizualiza și alte produse.

 

Din coșul tău de cumpărături, ai posibilitatea de a reveni la lista produselor, de a actualiza sau modifica cantitatea produselor, de a renunța la unul dintre produse pentru a adăuga altul în coș sau de a salva produsele pentru a reveni într-un alt moment la finalizarea comenzii.

 

Dupa alegerea produselor dorite rugam a alege modalitatea de livrare (gratuit in Timisoara sau orice curier din

lista pentru livrare in tara) apoi apasa butonul ”Continua”

 

Dacă nu te-ai autentificat pe site la începutul căutarii, în momentul acesta va trebui să te autentifici cu datele tale personale. Dacă nu ai un cont creat, acum este momentul să iți creezi unul.

 

Apoi te rugăm să iți alegi metoda prin care dorești să plătești înainte de a finaliza comanda.

  
Finalizarea comenzii

După ce toate produsele dorite se află în coş,ai ales modalitatea de livrare si modalitatea de plata te rugăm să apeși butonul "Finalizeaza Comanda".

 

Atenite:

Inainte de a apasa butonul "Finalizeaza Comanda" poți vizualiza datele tale pentru această comandă. Te rugăm să verifici corectitudinea tuturor datelor introduse în acest formular pentru a evita posibilele inconvenienţe.

 

Acum apasă butonul " Finalizeaza Comanda " și comanda ta va ajunge în baza noastră de date pentru a fi procesată.

 

În scurt timp vei fi contactat de către un consultant vânzări Insightgroup pentru a stabili împreună cu acesta toate detaliile legate de comanda ta.

 

Important

Dorim să te asigurăm că pachetul pe care Insight Group  ți-l trimite în cel mai scurt timp posibil, conține pe langă produsele comandate și eventualele accesorii care vin în cutia standard a produsului, atât factura produselor cât și certificatele de garanție pentru acestea.

 

În cazul în care s-a optat pentru plată ramburs (la livrare), curierul eliberează o dovada a încasării rambursului, act ce ține loc de chitanța fiscală.

 

Pentru informații suplimentare legate de comanda ta, sună la oricare dintre numerele de telefon de mai jos, scrie-ne un e-mail la adresa support@insightgroup.ro.

+40256430370

+40722207961

Spor la cumpărături!

Echipa Insight Group

     Oferte speciale
 

     Testimoniale
Razvan @ 2012-01-29 09:53:00
Serviciile oferite de magazinul dumneavoastra sunt de cea ma ...

Ionela @ 2012-01-29 09:54:20
Preturile pe care le practicati pentru telefoanele Black Ber ...

Copyright © 2020 Insight Group                                  Timisoara, Str. Eugeniu de Savoya nr 5 , Tel: 0256 430 370                                  Web design by Royalty